ALTIJD OOG VOOR DETAIL

BEDRIJFSKLEDING

Reclame Compleet heeft oog voor detail. Door jaren lange vakmanschap en door de verschillende technieken die wij gebruiken blijft uw bedrijfskleding altijd in perfecte  staat.

Borduren

Wij beschikken over een borduurmachine met een hoogwaardige kwaliteit bedrukking. Van petjes tot jassen wij borduren uw bedrijfskleding met plezier!

l

Zeefdrukken

Bij Reclame Compleet maken wij veel gebruik van de zeefdruk techniek. Deze techniek zorgt ervoor dat uw bedrukking lang meegaat.

Hitten pers

Wij beschikken tevens over een hitten pers waarmee wij u een hoogwaardige kwaliteit aan bedrukking kunnen leveren.

JAREN VAKMANSCHAP

Bent u opzoek naar diverse bedrijfskleding van de beste kwaliteit en de scherpste prijs? Dan zit u bij Reclame Compleet goed!

Op onze website vind u een uitgebreid assortiment van al onze bedrijfskleding. Tevens beschikt Reclame Compleet over een veelzijdig assortiment aan merken. Hoogwaardige kleding met een scherpe bedrukking met een luxe en professionele uitstraling. Kortom, mogelijkheden genoeg!

Daarnaast bestaat onze dienstverlening uit het realiseren van uw bedrijfskleding. U bent ten alle tijden op de hoogte van de stand van zaken en u ontvangt altijd het gewenste resultaat. Door onze snelle en kwalitatieve service bent u voortdurend verzekerd  van goede kwaliteit.

diverse opdrachten

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Profiteer van onze aanbiedingen en deals!